Bästa platserna för pension i Medelhavet

Portugal, ett land i Medelhavet, är ett utmärkt val om du letar efter det bästa stället att gå i pension. Denna Medelhavsnation har vacker natur och varma människor. Hälso- och sjukvården är överkomlig och boendekostnaderna är rimliga. Portugals levnadskostnader är lägre än andra europeiska hotspots. Detta möjliggör en bättre balans mellan prisvärdhet och kvalitet. Klimatet i Portugal är perfekt för friluftsliv. Här är några av de mest eftertraktade pensionärsplatserna i Medelhavet.

Levnadskostnader kan vara ett problem för personer med fast inkomst. US News listar de bästa platserna att gå i pension, inklusive kostnaderna för bostäder. Vi kan nu begränsa de bästa pensionärsdestinationerna genom att ha dessa saker i åtanke. När vi väl har en kortlista är det nu dags att välja den stad som passar oss bäst. Vi har listat nedan några städer som erbjuder prisvärda bostäder, och vi hoppas att du kommer att överväga dem.

Costa Rica är ett utmärkt val för dem som går i pension. Det var det första landet i Latinamerika som erbjöd pensionärer ett komplett paket med förmåner. Costa Rica är känt för sitt tropiska paradis och tillgången till bra sjukvård. Det är också känt för att vara Schweiz i Centralamerika. Costa Ricas armé avskaffades 1948. Detta gör det till en idealisk plats för pensionärer. Det är bara en kort flygning från Miami.

Det finns många anledningar till att du kanske vill gå i pension i Karibien. Många pensionärer väljer att bo på samma plats som de bor eller flytta inom sitt land. Vissa områden erbjuder dock en högre livskvalitet. Även om det finns många fördelar med att stanna kvar är det möjligt att förbättra din livskvalitet genom att flytta utomlands. Här är 12 bästa platserna att gå i pension i USA och sex på andra håll. Vänta inte! Ta en titt på dessa platser och gör din pensionsdröm till verklighet.

Panama är ett annat bra ställe för pensionärer. Det här landet är inte i orkanbältet. Det har en mild tropisk miljö som tempereras av Stilla havet på ena sidan och Karibiska havet på den andra. Det är välkänt för sin vänlighet och säkerhet. Panama erbjuder utmärkt sjukvård och har en infrastruktur som är modern och lätt att komma åt. Det här är bara en handfull bra ställen att gå i pension. Även om det blir svårt att välja en, se till att besöka dem alla. Du kan bli förvånad över resultaten.

Virginia är hem både stränder och berg. Virginia har många alternativ för utomhusäventyr och fredlig pension. Ett 35 mil långt spår som går genom fantastiskt landskap är Virginia Creeper Trail. Därefter kan du golfa på en av de många lokala banorna. Det finns många bra golfbanor i Augusta.

Navigation