Kategorier
Flytt

Boka flyttstädning i Stockholm

Finns det något tråkigare än att städa den lägenhet man flyttar ur? Visst sparar man pengar. Men att boka flyttstädning i Stockholm ger mera tid till annat.

Anna och Richard kunde knappt bärga sig. De hade bott i Richards lägenhet i tre år. Nu hade de köpt ett hus tillsammans och var så förväntansfulla. De väntade dessutom en liten så tidpunkten kunde inte vara bättre. De hade letat länge då de inte ville ta första bästa hus de tittade på. Det skulle vara speciellt.

Nu var de äntligen i flyttartagen och smidde planer för att det skulle gå så smidigt som möjligt. Paret hade frågat vänner och familj om hjälp med flytten då Anna inte kunde lyfta tungt längre. Men att städa skulle hon göra på egen hand. För enligt Anna själv behövde hon kunna göra något själv och inte bara tala om för alla andra vad de skulle göra.

Flyttstädning – tråkigt men ett måste

Richard råkade veta att Anna avskydde att städa. Det var inte så att hon inte städade annars. Det gjorde hon och var dessutom mycket noga med att deras hem skulle vara perfekt. Ibland när han själv hade tagit tag i städningen kunde han efteråt se att hon gjorde om och gjorde rätt vilket var mycket frustrerande. Det hade fått honom att ge upp och låta henne sköta allt.

Nu var han dock förvirrad då hon var långt gången och inte mådde jättebra. Hur kunde han göra för att hjälpa henne? Om han skulle be sin mamma visste han att hon skulle bli arg på honom. Som hon sa, det var så pinsamt att svärmor kom och städade hennes hem. Nu skulle de förvisso flytta men han vågade inte. Kanske kunde han hyra in en firma för själva flyttstädningen.

Hemlig bokning av flyttstädning

Richard hade diskuterat problemet med en av Annas bästa vänner. Var det någon som kunde se till att han inte trampade i klaveret? Han passade på att ringa när Anna inte var hemma. Han förklarade vad han tänkt och vännen tyckte att det var en briljant idé. Städfirmor var proffs och de kunde städa så hon var övertygad om att Anna skulle bli väldigt glad över det.

Richard hörde sig för med flera företag som gjorde flyttstädning och valde till sist ut ett som hade fått bra recensioner på internet. De skulle komma så snart sista flyttlasset hade gått. Då skulle Anna vara i nya huset och inte upptäcka hans lilla överraskning. De hade nämligen bestämt att städa dagen därpå. Detta eftersom de ville komma igång och åtminstone plocka fram saker i köket och sovrummet.

Flyttstädningen blev en bra överraskning

Dagen före flytten kom och allt gick som på räls. Sakerna flyttades i ett rasande tempo. Richard blev orolig när Anna börjat prata om att om kanske skulle städa samma dag i alla fall, så var det klart. Han lyckades övertala henne att låta bli och när lägenheten var tom var Anna i huset. Han skyndade sig att flytta ut allt städmaterial så att det inte skulle vara i vägen när företaget kom för att städa.

Det var ett företag som gjorde flyttstädning i Stockholm som han bokat in. Det kändes smidigt att företaget låg nära för då kunde han bara ringa dem när det var dags. Dagen därpå åkte de till lägenheten för att “städa”. Richard var orolig men det släppte när Anna öppnade dörren och kände lukten av rengöringsmedel. Först gjorde hon en inspektion och sen fick han en kram. Städningen var perfekt och om sanningen skulle fram var hon supertrött och hade inte varit säker på att hon skulle orka när det väl kom till kritan.